Nasz kolejny catering
8 stycznia 2016 r. młodzież klasy I i II Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych pod opieką pani Marty Wolińskiej i Edyty Drabik miała okazję szlifować swoje umiejętności przygotowując catering na Sesję w Starostwie Powiatowym w Lublinie. Było to dla nas dużym wyzwaniem, gdyż w zaplanowanym menu była zarówno potrawa gorąca, przekąski zimne oraz ciasta i kawa. Serwowana przez nas zupa o zupa meksykańska, wśród zakąsek znalazły się różnorodne sałatki, roladki z łososia, rolada szpinakowa, śledzie po chłopsku i w oleju, półmisek mięs oraz tradycyjny schab w galarecie. Przegotowane przez nas potrawy bardzo smakowały gościom. ,,Jeżeli cokolwiek robisz - rób tak, jakbyś robił to dla siebie" to zasada której trzymamy się przegotowując poprawy i może dzięki temu mamy okazję słuchać wiele pochwał . Ten catering to nasz kolejny mały sukces.